Brood assortiment
Wit brood: Allergene: Gluten, Soja
Keuze uit 4 soorten waterwit brood dus voor ieder zijn smaak: bus, tijger, lampion en casino
Tarwe brood: Allergene: Gluten, Soja, (Sesam)
Keuze uit 7 soorten tarwe brood dus voor ieder zijn smaak: bus, vloer, tijger, sesam, zonnepit, lampion en casino
Volkoren brood: Allergene: Gluten, Soja, (Sesam)
Keuze uit 3 soorten volkoren brood dus voor ieder zijn smaak: bus, tijger, sesam, zonnepit
Meergranen: Allergene: Gluten, Soja, Sesam
Onze variatie op de waldkornbrood, rijk gevuld met zaden en pitten.
Vollerkoren: Allergene: Gluten
Dit brood bevat 35% meer vezels dan een volkorenbrood. Dus extra lang mals
Vikorn volvezel: Allergene: Gluten, Soja
Donker brood boordevol met goede vitamines en vezels.
Zonnegraan: Allergene: Gluten, Sesam, Soja
Een licht meergranenbrood met zonnepitten en rijstemeel.
Ardeens: Allergene: Gluten, Soja
Typisch Belgisch brood. Een wit brood licht gevuld met tarwevezels.
Krachtpitter mikje
Volkorenbrood dat 40% minder koolhydraten bevat als een melkwit. Als half brood gebakken.
Dubbel donker mikje:
Donker mout brood met pompoenpitten. Als half brood gebakken.
Spelt licht:
Het vergeten graan is terug. Dit brood is bereid met 100% spelt dus tarwegluten-vrij.
Zuiderlicht mikje:
Wit brood gevuld met vele zaden (zonnepitten, sesam, lijnzaad en tarwevlokken). Een heerlijk licht meergranenbrood dus. Als half brood gebakken.
Krokant brood:
Naast regulier wit en meergranen stokbrood bakken wij ook voor de broodbakkers thuis afbak stokbroodjes. Heeft u ons Bourgondisch Wit al geproefd?
Gevuld brood:
Is een heel rozijnenbrood teveel, geen nood een halfje is ook prima. Of houdt u meer van extra gevuld brood, dan is Boerenrozijnen (met 5% meer krenten) een goede keuze. en voor de zoete klanten hebben we suikerbrood en kwarkbol.
Klein brood:
Bij Bakkerij van der Bruggen heeft u volop keuze uit klein brood. Wat dacht u van witte puntjes en bollen, bruine puntjes en bollen of sesammaanzaad- of maïsbollen? Voor liefhebbers van meergranen en Spelt zijn er de meergranenbollen en het Spelt-bonkie (met abrikozen en noten). Natuurlijk vergeten we ook de grote en kleine rozijnenbollen niet!