Kinder(bak)feestjes

Inhoud:                                      Tijd: 3 tot 3,5 uur

Kinder(bak)feestjes worden alleen gehouden op woensdag of maandagmiddag vanaf 13:00 uur. Start tijd maakt niet uit die kan variëren van 13:00 tot 15:00 uur.

De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over de bakkerij. Even namen uitwisselen zodat de bakker de kinderen bij naam kan roepen al er iets mis gaat.

Broodjes maken: Van brooddeeg wat al van te voren gemaakt is gaan we verdelen en vormen tot eigen ontwerpen/creaties. De bakker zal een paar voorbeelden geven.

Als de broodjes klaar zijn gaan we deze versieren met zaadjes en laten we ze een 1,5 uur rijzen.

Dan is het tijd om ranja met iets lekkers (verassing van de bakker) te eten. Daar worden de kaarsje op de traktatie en het zingen voor de jarige niet vergeten.

De koekenbakker mogen nu aan de slag met het koekjes deeg. Met behulp van verschillende vormpjes steken we uit een deegje de koekjes. Deze worden ook voorzien met versiersels (snoepconfectie en andere suikers).

Baktijd!!! De bakker gaat de broodjes en koekjes bakken en voor de kinderen is er gelegenheid om de cadeau voor de jarige te geven en uit te pakken.

Omdat de broodjes en koekjes nog vaak te warm zijn kunnen we met z'n alle nog een spelletje doen. (geen spelletje waarin gerend moet worden)

De broodjes en koekjes worden verpak per kind en mee naar huis genomen.

Einde kinder(bak)feestje.

De kosten van een Kinder(bak)feestje zijn : €13,- per kind.

 

Bakkerij van der Bruggen

Uw Dorpsbakker