Bakkerij van der Bruggen
     Uw Dorpsbakker

Kinder(bak)feestjes (leuk en leerzaam voor je vriendjes/vriendinnetjes)

Inhoud:                                      Tijd: 2,5 tot 3 uur

Kinder(bak)feestjes worden alleen gehouden in onze bakkerij in Riel op maandag- en woensdagmiddag vanaf 13:00 uur .

Start tijd maakt niet uit die kan variëren van 13:00 tot 15:00 uur.

Een praatje met de bakker vooraf en de huisregels even melden handen wassen en we kunnen aan de slag. 

Broodjes maken:

We verdelen een brooddeeg (wat al van te voren gemaakt is) in een aantal bolletjes deeg. Dan kunnen we deze vormen tot leuke figuurtjes. 

De bakker zal een paar voorbeelden geven. Als de deegbroodjes klaar zijn gaan we deze versieren met verschillende zaadjes en laten we deze +/- 1 uur rijzen.

Smultijd:

Wat is een verjaardag zonder gebakje. De bakker zorgt voor een verassing om te nuttigen. Ranja drinken en het zingen voor de jarige worden daarbij niet vergeten.

Koekje van eigen deeg:

De koekenbakkers mogen nu aan de slag met koekjesdeeg. Met behulp van verschillende vormpjes steken we koekjes uit het deeg. Deze worden versierd met snoepconfectie (niet teveel, de koekjes zijn zoet genoeg), zo zijn ze nog feestelijker.

Baktijd!!

Na het opruimen, vegen en schoonmaken van de werkplek is het tijd om de koekjes en broodjes te bakken. Terwijl is er voor de kinderen gelegenheid om de cadeaus voor de jarige te geven en uit te pakken.

De gebakken broodjes en koekjes hebben tijd nodig om af te koelen dus is er nog tijd voor een spelletje. Als laatste worden de broodjes en koekjes verpakt (voor elk kind apart) en mee naar huis genomen

De kosten van een Kinder(bak)feestje zijn : € 15,- per kind.

Reeds geplande kinderbakfeestjes

Er zijn momenteel geen berichten.